Ma fut cu baiatul meu si i-am adus vadane sa le futa

La vârsta de 18 ani, Rita primise o mostenire de la o ruda bogata. Erau bani si bunuri, care-i asigurau o viata îmbelsugata, fara grija viitorului. Averea i-a adus si un sot. Acesta, dupa ce s-a nascut baiatul lor, Emil, i-a parasit, gasind o alta femeie si mai bogata. Baiatul avea doar doi anisori cand tatal sau si-a luat talpasita.

Dupa aceste întâmplari, femeia si-a pierdut interesul în privinta barbatilor. Acestia roiau în jurul ei, deoarece era draguta, inteligenta si bogata. În van, caci experienta nefericita prin care trecuse îi modificase modul de gândire, facând-o imuna la farmecul masculin.

Pacat, caci Rita era o femeie calda si plina de afectiune, care ar fi facut fericit orice barbat. Afectiunea si dragostea se revarsau însa doar asupre fiului sau Emil.

Cei doi dormeau în acelasi pat, de când copilul era mic. Baiatul avea si o camera a sa, dar maica-sa prefera sa-l tina în dormitorul ei.
Bineînteles ca ea purta permanent camasa de noapte, dar Emil, de când se stia, dormea complet dezbracat. Anii treceau, baiatul crescuse, dar rânduiala ramasese aceeasi.

Baiatul împlinise deja cincisprezece ani când, într-o zi, hoinarind prin oras, a intrat într-o librarie mai ciudata. Acolo toate cartile erau despre oameni dezbracati, femei si barbati, facând împreuna chestii interesante. Cartile aveau si text si poze foarte sugestive. Baiatul a zabovit vreo jumatate de ora acolo, rasfoind cu luare-aminte câteva carti.

În aceeasi seara, Emil a devenit brusc constient de atributele feminine ale mamei sale, când a vazut-o pregatita sa intre în pat. A privit-o cu alti ochi. Femeia avea solduri generoase, coapse durdulii, albe si sâni proeminenti. În plus, era frumusica. Semana cu femeile din pozele cartilor pe care le vazuse.

În momentul în care femeia a dat deoparte cearsafurile si a vrut sa se bage în pat, baiatul avea o erectie deplina.

Fiind dezbracat, nu a putut sa-si ascunda starea în care se afla, mai ales ca, neavând secrete unul fata de celalalt în trecut, tânarul nu a vazut nimic stânjenitor în a se arata astfel maica-sii.

Reactia femeii a fost neasteptata. Rosind violent, a spus cu voce mângâietoare: “Dragul de tine, se pare ca ai devenit barbat si eu nu mi-am dat seama…”

Asezata pe marginea patului, a atins cu o mâna tremuratoare pula fiului ei, cu ochii atintiti în ochii acestuia. L-a asigurat ca e perfect normal pentru un baiat de vârsta lui sa aiba o erectie, dupa care a vrut sa afle motivul. Baiatul i-a spus despre cartile acelea, în care vazuse barbati si femei goi, împreunati. Întrucât maica-sa tot îi atingea pula, madularul baiatului era tare ca piatra.

“Cred ca nu ne vom putea odihni în noaptea asta daca n-o sa am grija de tine” a murmurat Rita.

“Emil, cum sunt eu ca femeie?”

“Esti.. frumoasa… Cea mai frumoasa…”

Rita s-a urcat în pat si si-a ridicat camasa de noapte pâna la brâu, dupa care s-a întins pe spate, goala de la mijloc în jos. Baiatul i-a vazut pizda în toata goliciunea sa, pentru întâia oara în viata.

“Hai, dragul meu” a soptit femeia “urca-te pe mine; cu cât mai repede o facem, cu atât mai repede ne vom putea odihni”.

Emil s-a urcat stângaci pe trupul maica-sii. Nu prea stia ce sa faca. Ea îsi departase coapsele iar el s-a pozitionat între picioarele albe ale femeii. Rita si-a ridicat genunchii si si-a cuprins baiatul în brate. I-a ghidat pula spre intrarea vulvei sale si l-a îndemnat: “Împinge-te, dragule, împinge-te în mine, acum…. Aaaa….”

Emil a simtit cum pula sau tare si viguros intra în deschizatura vaginala a mamei lui. Era moale si cald si ud înauntru… Pulaul virgin i-a fost de îndata prins prizonier în vulva umeda. “Stai putin” a zis maica-sa, foindu-se nitel. “Acum, hai, împinge-te, dragule….mmm. … e bine… asaaaa… din nou…mmm…aauu….”

Pentru a grabi momentul ejacularii, a cuprins testiculele fiului sau în palma si i le-a framântat putin. Emil a gemut tare si si-a înfipt pula si mai adânc în vulva mamei lui.

Rita îl simti încordat, tremurând, gata sa-ejaculeze, asa ca îsi îndemna cu glas hotarât baiatul: “Nu te tine, draga, daca esti gata, da-ti drumul”. Îl strânse tare în brate, ca sa nu se smulga din îmbratisarea ei.

Baiatul, transpirat de emotie si de efort, icni profund, dupa care ejacula în adâncurile primitoare ale maica-sii.

Dupa o pauza de câteva secunde, femeia sopti: “A fost bine, scumpul mamei?”

Baiatul, ametit, a dat din cap afirmativ.

“Atunci lasa-ma sa ma ridic” sopti femeia. În timp ce pula dezumflat al lui Emil aluneca din pizda maica-sii, femeia se ridica anevoie, dupa care merse la baie sa se spele.

Noaptea fu linistita, Emil dormi bustean. Totusi maica-sa avu o noapte alba, caci îsi dadu seama ce responsabilitati are de-acum înainte.

A doua zi, Rita îi explica fiului ei ca e mai bine ca ori de câte ori are o erectie, sa vina la ea, decât sa mearga la vreo fata necunoscuta, de la care ar putea lua cine stie ce boala.

Zilele treceau si legatura mama-fiu dintre Rita si Emil, ajuns la pubertate, avansa, transformându-se pe deplin într-o legatura femeie-barbat.

Când femeia si-a dat seama ca baiatului îi placeau revistele pornografice, nu a ezitat nici o clipa. Femeia a facut abonament la câteva publicatii de acest fel. Stia prea bine ca de îndata ce baiatul ispravea de citit aceste reviste, va avea o erectie de toata frumusetea. Ei si ce? Ea era acolo, sa-l ajute sa-si potoleasca foamea de sex.

Trebuie spus ca Rita avea principii ferme si sanatoase: niciodata nu si-a permis sa-l lase pe fiul ei sa faca dragoste cu ea în vreun mod pervers. Nu voia sa-l învete sa faca sex pe la spate sau, Doamne fereste! sa i-o ia în gura. Nu, nu, de o mie de ori nu! Ea stia una si buna: se lasa pe spate si fiul ei o încaleaca si o penetra în vagin. Dragostea trupeasca avea un singur scop: baiatul trebuia sa spermeze din belsug, pentru a nu fi tentat sa se lase amagit de vreo muiere oarecare.

Emil a împlinit saisprezece ani. Cu aceasta ocazie a observat o schimbare la maica-sa. Chiar daca se culcau împreuna ca si înainte, femeia nu mai avea acea ardoare sexuala ca la început. Îl accepta în ea, daca el voia s-o ia, dar ea nu mai insista ca la început sa se lase penetrata în fiece seara.

Dragostea trupeasca dintre mama si fiu intrase într-o faza mai potolita.

Dupa ceva timp, însa, totul avea sa se schimbe iar.

Fratele Ritei, George, a pierit într-un accident de automobil. Fiind o femeie foarte buna la suflet, Rita a insistat ca vaduva lui George, Valentina, sa petreaca un timp în casa noastra. Fratele ei nu avusese copii. Valentina ramasese singura pe lume.

Normal ca nemaifiind doar ei doi în casa, baiatul nu a mai putut sa doarma în aceeasi camera cu maica-sa ca pâna atunci. Aparentele trebuiau pastrate. De aceea, el nu mai îndraznea sa înnopteze cu maica-sa. Astfel ca în Emil a început sa se acumuleze o tensiune sexuala crescânda. Nu era obisnuit cu abstinenta si nu stia sa se masturbeze. Baiatul suferea vizibil. Rita stia perfect ce se întâmpla asa ca trebuit sa caute si a gasit o cale de a rezolva lucrurile în bine.

Cam la vreo saptamâna de la sosirea Valentinei, a întrebat-o pe aceasta cum se mai simte, dupa pierderea suferita.

“Nu-i prea rau ziua” a spus tânara vaduva, “Dar fiind si tu o femeie singura, cred ca ma întelegi, noaptea e cumplit; dupa ce am împartit patul cu un barbat atâta timp, ma simt pustiita, lipsita de sprijin, asa ca plâng… noapte de noapte…”

“Te înteleg, scumpo” a raspuns Rita, cu o voce mângâietoare “dar stiu un mod de a-ti alunga tristetea… cel putin cât vei sta în casa asta..”

“Mi-e teama ca nu înteleg” a raspuns Valentina, cu oarece nervozitate.

“E simplu: îti trebuie un barbat.”

“Sper ca nu ai de gând sa-mi propui sa ma culc cu vreun strain… Am tinut mult la fratele tau si tin în continuare…”

“Nici gând sa-ti propun asa ceva” a replicat Rita.

“Iarta-ma” a mai spus putin mirata Valentina “dar atunci nu înteleg ce-ai vrut sa spui mai adineauri…”

“Scumpa mea” a surâs Rita “E desigur de neconceput ca eu sa-ti propun sa te culci cu vreun strain; în aceasta casa ai pe cineva care-ti poate alunga aleanul: e nepotul tau, Emil. Pentru el e o datorie sa te ajute în aceste clipe grele…”

“Doamne, Rita” a facut ochii mari Valentina “dar… dar e atât de tânar si… reputatia mea ar avea de suferit, daca s-ar afla ca eu cu propriul meu nepot…. Nu, nu…”

“Emil e tânar, dar e barbat deja. E chipes, sanatos, curat si mai ales discret… Cine sa afle ceva despre tine si Emil? De la cine? Doar noi trei locuim aici si nu e în interesul vreunuia sa povesteasca ceva…” Vocea insinuanta a Ritei o ametise pe cumnata-sa.

“Mai gândeste-te…”

Ideea i se paru minunata Valentinei. Totusi ea mai protesta, fara vlaga, dupa care accepta sugestia Ritei. Urma ca Emil sa îsi petreaca o noapte de proba cu Vali. În tot acest timp, Rita a fost nevoita sa jure de câteva ori pe ce are mai scump ca nimeni nu va afla despre acea afacere de familie care tocmai fusese stabilita.

Veni noaptea.

Emil, trimis de maica-sa si instruit asupra a ceea ce trebuia sa faca, intra în camera matusii sale. Aceasta se bagase deja în pat. O veioza cu lunmina foarte palida lumina camera. Chiar si asa, Emil observa ca femeia era rosie la fata de rusine.

Valentina era o brunetica draguta, de înaltime medie, slabuta, cu sânii ca doua oua de prepelita. Avea ochi arzatori, negri ca de carbune si buze rosii. Femeia statea acolo, framântându-si mâinile ca o scolarita emotionata, aflata la prima întâlnire.

Baiatul a urcat în pat, alaturi de matusa sa. Ea s-a ghemuit lânga trupul lui viguros si mladios. Tremura toata. Tinându-si nepotul în brate, i-a soptit: “Sper… sper ca nu-ti pare rau ca ai venit, dar mi-e greu sa fiu singura… îti pare rau, puiule?”

“Bineînteles ca nu” a raspuns tânarul. “Mama a spus sa stau cu tine si sa fac orice doresti ca sa te simti bine…”

“Ce dulce esti, Emi… Mai tii minte ca asa îti spuneam când erai mic?”

“Da, … iar eu îti ziceam când eram mic…” si-a amintit Emil.

“Tanti si Emi…” a suspinat femeia. “si acum, iata, esti un adevarat barbat, Emi… Daca te rog ceva, Emi, te superi?”

“Pai, nuuu…”

“Saruta-ma… De când unchiul tau a… sunt asa de singura, te rog, vrei sa ma saruti? Dar poate nu-ti place, stiu ca sunt batrâna” s-a alintat femeia.

“Cum asa, tanti, esti tânara si frumoasa” a spus baiatul cu sinceritate.

“Esti dulce si dragut… Oare stii sa saruti asa de dulce cum vorbesti?” a murmurat femeia. Apoi, fara ezitare, si-a lipit buzele de gura tânarului. Sarutul a fost lung si înfocat, caci baiatul învatase cum sa sarute de la maica-sa. Valentina a suspinat satisfacuta dupa sarut: “Mmm… esti bun, scumpule… ia zi, daca te mai rog ceva, ma ajuti?”

“Da, tanti…”

“Scoate-mi camasa, ca mi-e cald” spuse ea cu voce de fetita.

Mâinile lor s-au încurcat si s-au împletit, dar pâna la urma, camasa a fost îndepartata.

Femeia, goala si fierbinte, s-a lipit de nepotul ei.

“Stii, înainte de a ma marita, dormeam goala” se destainui Vali. “Dar unchiul George era mai… conservator si nu voia sa auda de asa ceva…”

“L-ai iubit...pe unchiul?” întreba cu naivitate tânarul.

“Mda… la început era dragut, dupa aceea… nu a mai tinut la fel de mult la mine si am fost mult timp singura….” Femeia izbucni în lacrimi.

Se calma repede, însa: “Emi, te rog sa ai grija de mine, vrei? Din noaptea asta, te rog mult, vrei sa tii locul unchiului tau? Adica… eu nu am nici un prieten barbat si…”

Valentina îl saruta cu furie pe tânarul ei nepot, asa cum doar o femeie flamânda de amor o poate face. Pulaul baiatului se ridica instantaneu, lipindu-se de coapsele femeii.

“Doamne, Emi” sopti Valentina, pipaindu-l “tu esti… barbat…ai.. ai facut dragoste cu vreo femeie pâna acum?”

“Da” sopti Emil, nevrând sa spuna adevarul ca singura femeie cu care facuse dragoste fusese mama lui.

“Vino, puiule, ia-ma, intra în mine” îl îndemna matusa sa. Cu palme umede de transpiratie, ea ghida pula nepotului drept în pizda sa zemoasa si baiatul o penetra dintr-o singura zvâcnire a salelor.

“Fute-ma, Emi…” gemu Valentina, cu glas rugator. “Scumpule, fute-ma, te rog…”

Niciodata de când era intim cu maica-sa, aceasta nu folosise cuvinte obscene. Auzind-o pe matusa-sa – despre care avea impresia ca e o doamna – rugându-l s-o futa, tânarul Emil se înfierbânta deodata si simti salele cum îi iau foc. Testiculele i se încordara iar pula i se facu bat. Era ca si cum i s-ar fi facut o injectie cu pasiune pura. O caldura alba îi strabatu trupul tânar si baiatul începu asediul pizdei matusii sale. Miscarile îi erau nervoase si violente, dar femeia rabda totul cu mult curaj. Sucurile pizdei mature se amestecau cu cele izvorâte din pula tânara a baiatului.

Nu dupa mult timp, matusa tipa ascutit: “Scumpule… îmi.. vineeeeee….aaaa uuuuu…. Mmmm”

Câteva secunde mai târziu, femeia îsi încolaci picioarele în jurul salelor nepotului sau si se lipi strâns de acesta. Imediat dupa aceste momente de extaz, fu rândul baiatului: suvoaie de sperma se revarsara în vulva femeii, ajungând în uterul acesteia.

Transpirati, gâfâind de efort, cei doi se despartira si cazura pe pat, unul alaturi de celalalt.

Emil se trezi de-abia a doua zi, când razele soarelui patrunsera pe fereastra.

Era singur în pat. Cearsafurile mototolite si mirosul pregnant de femeie îi reamintira baiatului de noaptea fabuloasa petrecuta cu matusa sa.

Aceasta tocmai îsi facu aparitia în camera; fusese la baie si era acum proaspata si radioasa.

“Buna dimineata, scumpule! Cum a dormit barbatelul meu?” întreba ea.

“Foarte bine, tanti!”

“Scumpule, ai fost minunat!” exclama femeia, vizibil satisfacuta. “Niciodata nu m-am simtit mai bine ca asta-noapte!” adauga ea.

“Tanti, daca ti-a placut, mai vrei s-o facem si alta data?” întreba Emil.

“Scumpul meu” murmura femeia cu o nota de pasiune în voce “De câte ori vei dori…” Se apleca înspre tânarul dezbracat si-l saruta dragastoasa, dupa care îi facu din ochi si iesi din dormitor.

Emil le gasi în bucatarie pe mama si matusa sa. Erau vesele si-l primira bucuroase, ciripind si sporovaind.

Cine ar fi crezut – vazându-le pe acele doua doamne, îmbracate cu fuste lungi si bluze decente, fara decolteu – ca sunt amândoua amantele aceluiasi tânar, un baiat de doar saisprezece ani, care, în plus, le este fiu uneia si nepot celeilalte? Dar asa e viata, plina de surprize!

“Ei bine, dragule” spuse mama lui Emil, dupa ce acesta se aseza la masa “matusa ta spune ca trebuie sa-ti dau mult de mâncare în dimineata asta, ca sa-ti refaci puterile”.

Valentina continua: “Îi povesteam mamei tale ce bine m-am simtit asta-noapte, scumpule. Ai fost un adevarat barbat”. Baiatul se înrosi violent.

“Nu-ti fie rusine, dragule” râse mama lui Emil “între noi nu trebuie sa existe secrete…”

“Da, puiule” zâmbi Valentina “când am întrebat-o pe mama ta cum se face ca esti atât de priceput în dragoste, mi-a marturisit cât a fost de îngrijorata ca vreo femeie straina ar putea profita de tine si cum a reusit ea sa te pazeasca de tentatiile ce te-ar putea ameninta. Ai noroc cu o asemenea mama, care s-a sacrificat pentru tine… Mi-a spus ca în fiecare seara îi dai barbatia ta si ea te primeste în pântec ca o adevarata sotie…”.

“Dragule, Valentina a înteles perfect motivul pentru care eu am… avut grija de tine… ba mai mult, a fost de acord cu propunerea mea sa se mute aici definitiv, ca sa ma ajute sa te îngrijesc…” adauga Rita.

Emil facu ochii mari.

“Ce spui, puiule” întreba Vali “de acum vei avea doua femei gata sa îti îndeplineasca dorintele…”

Baiatul înghiti în sec si se înrosi puternic.

“Ce dragut e…” suspina Rita.

Cele doua femei l-au lasat pe Emil sa manânce linistit bunatatile pregatite special pentru el: ochiuri cu sunca, lapte cu multa cacao si clatite cu dulceata.

Apoi i-au explicat tânarului la ce concluzie ajunsesera dupa ce discutasera ce ar fi mai bine pentru viitorul sau. Amândoua femeile urmau sa fie la dispozitia baiatului, nu doar noaptea, ci si în timpul zilei, în caz ca ar avea nevoie de o usurare din punct de vedere sexual.

Dar, de asemenea, el urma sa le satisfaca –la cererea lor - pe cele doua partenere ale sale, daca ele ar dori si ar cere asta.

Valentina, vazând figura uluita a tânarului, îi spuse cu îndrazneala: “Emi, de acum trebuie sa încetezi sa te gândesti la mama ta ca la o mama; e o femeie, care te iubeste si are nevoie de tine… Trebuie s-o faci fericita… Iar eu nu mai sunt matusa ta, ci amanta ta…. Hai, încearca, scumpule..”

Binînteles ca Emil a acceptat întelegerea si chiar din acea dimineata a început sa-si strige mama cu apelativele si . Iar Valentina a devenit sau .

În aceeasi dupa-amiaza, s-au strâns cu totii iar în bucatarie, la o ceasca ce ceai cu lamâie. Valentina, care parea cea mai degajata si mai îndrazneata, l-a socat pe Emil din nou. Femeia era cumplit de stârnita dupa ce descoperise abilitatile sexuale ale lui Emil.

Ea a întrebat-o pe Rita, cu nonsalanta, daca ar putea sa aiba parte de serviciile lui Emil chiar în acea clipa, acolo. Rita nu a avut nici o obiectie.

Astfel ca Vali s-a ridicat în picioare si i-a cerut baiatului sa-si scoata chilotii.

Desi derutat, Emil s-a executat; pe de o parte era obisnuit sa asculte orbeste de mama sa – si acum si de matusa lui – iar pe de alta parte era curios ce se va întâmpla.

“Doamne, Vali” a râs Rita, vazându-si cumnata cum îsi ridica în brâu fusta –sub care nu mai purta nimic – “Chiar ai de gând s-o faci aici, tu?”.

“De ce nu?” a replicat Vali. “Ai spus chiar de dimineata ca nu trebuie sa avem secrete unii fata de ceilalti si asta am de gând: de ce trebuie sa ne ascundem dragostea în spatele usilor?”

Emil i-a vazut labiile femeii si asta a fost mai mult decât de ajuns ca sa se excite.

Matusa sa l-a împins sa sada pe un scaun, zicându-i : “Relaxeaza-te, puiule, vreau sa te fut eu acum…” dupa care l-a încalecat; pizda ei generoasa a înghitit pula sculata a tânarului.

Contactul dintre vulva alunecoasa a femeii si pula sau l-a facut pe Emil sa scape un geamat involuntar de satisfactie. Femeia începu sa salte în sus si în jos, miscându-si soldurile ca si cum ar fi dansat pe ritmurile unei melodii obscene.

Desi era doritor, baiatul nu reusi sa ejaculeze. Poate era de vina faptul ca o faceau într-o pozitie neobisnuita, sau poate pentru ca mama sa îl privea tinta… Pe de alta parte, femeia, epuizata deja de trei orgasme, se extrase din pula lui Emil, lasându-l pe acesta nesatisfacut, cu pula drept si tare ca un catarg.

“Rita, te rog, ajuta-l tu sa termine, eu nu mai pot…” sopti Vali, obosita.

Mama baiatului se apropie tacuta, cu ochi stralucitori. Îsi sumese – la fel ca si cumnata sa – rochia în brâu, dupa care se înfipse în pula fiului ei. Era calda si nerabdatoare.

Valentina murmura: “Ti-a intrat adânc, tu, nu-i asa? E mare, barbatelul nostru iubit…” Rita gemu tare,încuviintând, dupa care începu sa se miste înainte si înapoi, cu pula fiului sau înfipt în adâncurile sale primitoare.

Pentru Emil, dialogul celor doua fiinte dragi din viata sa fu de ajuns: se încorda si ejacula cu putere în pântecul mamei lui. Aceasta primi supusa toata samânta roditoare a baiatului.

Ambele femei se retrasera multumite în camerele lor.

Astfel, o relatie unica se înfiripa între Emil si cele doua femei. Nu era loc de gelozie sau de concurenta acolo.

Ba mai mult, femeile gasira si o modalitate comoda de a profita de tânarul lor companion: lipira un pat simplu de patul dublu din camera Ritei si iata ca putura sa doarma toti trei împreuna. Emil era la mijloc, de fiece data, astfel ca, dupa dispozitia sa sau în functie de cererile femeilor, putea s-o aiba pe oricare din acestea.

Desigur, acesata situatie nefireasca era obiectul unui secret desavârsit. De câte ori aveau musafiri sau ieseau în societate, relatiile erau cele de fiu-mama sau nepot-matusa. Oamenii se minunau de fiecare data ce norocoase sunt cele doua femei sa aiba în preajma un tânar atât de cuviincios si de bine-crescut ca Emil.

Când ramâneau singuri, lucrurile se schimbau: relatia era cea dintre un sot bigam si cele doua sotii ale sale.

Timp de doi ani, relatia a functionat perfect. De la un timp, ardoarea femeilor s-a mai domolit. Nu ca nu le-ar fi placut un futai bun, dar dorintele lui Emil cresteau iar poftele lor se potolisera. Niciodata ele nu l-au refuzat, dar nu mai aratau aceeasi placere ca la început.

Rita, cu acel simt al devotiunii pe care-l avusese de la început, s-a sfatuit cu Valentina dupa care l-au înstiintat pe Emil ca s-au hotarât sa mai aduca o femeie în casa, ca sa-l poata satisface pe deplin. Ideea l-a speriat pe tânarul barbat, care a crezut ca mama si matusa sa vor sa-i aduca o curva.

“Doamne, Dumnezeule” a exclamat Rita “cum crezi tu, dragule, ca voi aduce o femeie din acelea ordinare în caminul nostru, dupa ce eu si matusa ta am facut totul ca sa te pazim tocmai de astfel de creaturi?”

Femeile se gândisera bine la câteva cunostinte de ale lor, unele vaduve, altele singure, care ar fi putut satisface nevoile sexuale ale unui tânar focos.

Au discutat câteva ore cu Emil, propunându-i diverse candidate, dar din varii motive, au ramas în cursa doar trei din ele.

Prima invitata a fost Clara Nicolai, o femeie cam de vârsta mamei si a matusii. Femeia era vaduva de cinci ani, era îngrijita si curata si arata bine.

Emil se simti atras de aceasta femeie, dar mamei sale i se paru ca e prea cuminte pentru pretentiile sale.

A doua candidata fu Mona Ivanov, o femeie singura, draguta dar prea vorbareta si bârfitoare. Asa ca fu si ea respinsa de consiliul de familie.

Ultima a fost si cea cu noroc. Mariana Barbu, o vaduva draguta, fina si cu un simt al umorului desavârsit fu invitata sa revina în casa celor trei. Si femeia, simtindu-se sincer apreciata si pretuita, reveni cu tot mai multa placere. Ii placeau conversatiile în care se foloseau cuvinte cu mai multe întelesuri, râdea sanatos la bancurile obscene si parea o fire foarte calda.

Valentina aduse într-o zi vorba spre subiectul dorit. Ea îsi aminti de vremurile în care fusese maritata. Discutia aluneca desigur si spre aspectele sexuale ale unei casnicii. Era foarte greu sa fii vaduva. Sa nu ai pe nimeni care sa te satisfaca noaptea… greu, tare greu…

Mariana surâse cu amaraciune: “Fetelor, stiti la ce ma tot gândesc? Nu sunt urâta, nu sunt proasta si totusi singura mea speranta de a face sex este sa astept un spargator, sa ma violeze..”

Rita râse cu subînteles.

Mariana continua: “va spun eu, daca vine la mine un raufacator, nevasta-sa n-o sa mai poata fi satisfacuta un an de zile, tu…, sunt statuta…”

“Pai, ce te-a oprit.. stii tu, sa cauti pe cineva? Un aranjament discret cu un barbat…” spuse Valentina.

“Ti-ai încredinta reputatia unui barbat” râse amar Mariana “care te-ar putea parasi în momentul în care s-ar satura de tine?”.

“Ceea ce ti-ar trebui” zise pe un ton sagalnic Rita “ar fi sa gasesti un tânar care sa te divinizeze pentru privilegiul de a-l lasa sa se bucure de tine.”

“Ar fi ceva… “ raspunse Mariana, gânditoare. Nu stia ca pe coapsele Ritei se uscau picaturile de sperma ale lui Emil. Doar cu jumatate de ora mai devreme, baiatul îsi facuse datoria de barbat fata de mama sa. “Dar acest baiat” adauga Mariana “ar fugi repede acasa si i-ar spune maica-sii ce l-a lasat doamna Barbu sa-I faca..”.

În acel moment, Valentina îl ruga pe Emil sa mearga la cumparaturi, sa mai aduca niste sampanie si piscoturi.

Astfel ca tânarul nu astiut ce au mai discutat cele trei femei în absenta sa.

Ceea ce a remarcat la întoarcere a fost ca invitata, doamna Mariana, e putin nervoasa si îmbujorata si-l priveste staruitor în ochi.

Femeile au baut doua sticle de sampanie si au ajuns în stadiul de chicoteli. Atunci s-au hotarât sa se odihneasca putin pâna la ora cinei. Casa era mare si Mariana putea sa se odihneasca într-una din camerele de oaspeti.

Mariana se sprijini de bratul lui Emil si acesta o conduse spre un dormitor micut. Tânarul simti mirosul agresiv de femeie în calduri. Pulaul i se întari brusc.

“Doar n-o sa ma lasi singura, nu?” murmura femeia, lasându-se sa cada pe pat.

“Trebuie, caci daca mai stau în preajma ta, as putea face ceva nechibzuit” spuse Emil cu gentilete “esti o femeie atât de atragatoare..”

‘Ramâi, te rog” sopti femeia “si fii nechibzuit, ti-o cer… Am nevoie de tine, Emil”

Tânarul, înfierbântat de apropierea acestei femei disponibile, nu se lasa invitat. În doar câteva secunde se sarutau deja nebuneste.

“Stai, opreste-te putin” zise femeia, caznindu-se sa-si recapete suflul “sa îmi scot hainele..”

Se despuiara rapid si trupurile lor goale se înlantuira iar. Madularul rigid al lui Emil patrunse cu forta în vulva grasulie a Marianei. Aceasta gemea si icnea si tipa.

Multumita faptului ca înainte de venirea musafirei Emil îsi futuse mama, acum se putu controla timp îndelungat, pentru a oferi placere Marianei. Aceasta scâncea, penetrata de vigurosul pula al tânarului. Femeia avu parte de doua orgasme naucitoare înainte ca Emil sa ejaculeze si el, într-un târziu, în vaginul acela umed de dorinta.

“Stii, Emil, mama si matusa ta mi-au cerut sa ma mut aici în casa voastra.”

Ea continua, povestindu-i ca Rita si Valentina i-au propus sa-l ia pe Emil ca amant. Sceptica la început, Mariana voise sa verifice daca baiatul e bun la pat, înainte de a da un raspuns.

Femeia a acceptat propunerea facuta si s-a mutat în casa lui Emil.

Dupa câteva partide de sex incendiare cu Emil, care au facut-o dependenta de el, Rita si Valentina i-au adus la cunostinta ca tânarul are relatii sexuale si cu ele. Putin socata, Mariana a acceptat gândul ca amantul ei îsi fute în acelasi timp si mama si matusa. Nu conta, caci el era într-adevar viguros si bine dotat si le putea satisface pe toate.

Mariana a mai avut un moment de surpriza, pe care l-a depasit, însa.

Într-o seara, dupa cina, Emil s-a împreunat cu matusa sa în fata Marianei si a mamei sale. Mariana a vrut sa faca o scena, dar Valentina si Rita au calmat-o: între ele, cele trei femei ale lui Emil, nu încapeau secrete nici falsa pudoare.

Lucrurile au intrat în normalitate: de a doua zi, Mariana s-a lasat penetrata de iubitul sau în fata Valentinei si a Ritei, spre marea satisfactie a acestora.

Si viata si-a urmat cursul firesc.

Emil a devenit unul din cei mai fericiti barbati.

Caci dragostea adevarata biruie orice obstacol.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu